A bejárati ajtó szerepe társasházakban

luxus bejárati ajtó

Társasházakban, lakóparkokban az építménynek ugyan van egy stílusa, de ez nem egy-egy lakó egyéni stílusát fogja jelenteni, hanem magának az épületnek az adottságait.

Kertes ház esetében maga a ház is közvetíti az ott lakók stílusát, ízlésvilágát. Társasházakban ez kollektívebb, beleolvad mindenki a közösbe. Ezeken a helyeken ténylegesen a bejárati ajtó fog felelni a valódi első benyomásért, ami már a lakásban lakókról árulkodik. A bejárati ajtót ezért szokták lakások esetében előszeretettel feldíszíteni, hogy legyen valami egyedi ismertetőjegye, ami megkülönbözteti a folyosón levő többi bejárati ajtótól. Lehet rátenni kopogtatót, különböző szezonális koszorúkat és dekorációs elemeket.

Továbbá, valamilyen ízléses „Welcome” szőnyeget, ahol le lehet rázni a cipőt a lakásba lépés előtt. Az esztétikai szempontok mellett az is fontos, hogy kiváló minőségű zárral legyen felszerelve a bejárati ajtó, hiszen az otthon biztonságának egyik első számú alapja, hogy ne lehessen könnyen behatolni a bejárati ajtón keresztül. Társasházakban a kellemetlenségek elkerülése végett is fontos a minőségi zár, hiszen sajnos a sok emelet miatt előfordul, hogy valaki eltéveszti az emeletet, és másik szinten akar bemenni a lakásába, ami nem is az övé.

Ilyenkor is fontos, hogy ne tudjon akárki bejönni, megfelelően legyen zárva a bejárati ajtó, és ne romoljon idővel a zár, ne lazuljon ki. Ha minőségi gyártmányt szeretnénk választani lakásunk első benyomásának meghatározására, valamint védelmére, akkor érdemes körülnézni a daidalos.hu oldalán!

Related Post

kerítésrendszerek

Biztonságos kerítésrendszerek az ingatlana számára

Aggasztja a kereskedelmi ingatlana körül zajló kiemelkedő mennyiségű forgalom? Szeretné növelni a biztonságot a vállalkozásának a területe körül? Hiszen, ha kereskedelmi vállalkozást működtet, sok olyan ingatlannal rendelkezhet, amelyet meg kell

vízálló laminált padló

Vízálló laminált padló – trendi választás a fürdőszobába

A fürdőszoba tervezése során a padlóburkolat kiválasztása különösen fontos lépés, hiszen a helyiség magas nedvességtartalma és az esetleges vízkiömlések különleges követelményeket támasztanak a padlóval szemben. A vízálló laminált padló azoknak,

roló a plázában

Pénztárcabarát roló ötletek

Aki bármikor is foglalkozott már egy ház vagy lakás berendezésével, az tudja, hogy a különböző élethelyzetek néha érdekes és nem várt kihívások elé állítják az embert.