HoldfényCON | Rizsszemfestőverseny
HoldfényCon galéria. Képek a Holdfénycon, CosplayerExpo, CosplayTour rendezvényekről 2010-től.
holdfénycon, holdfenycon, cosplayer, cosplay, playit, animecon, holdfenyteam
2028
post-template-default,single,single-post,postid-2028,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden,vertical_menu_hidden_with_logo, vertical_menu_width_260,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

04 feb Rizsszemfestőverseny

Kedves lelkes látogatóink!

Kérjük, olvassátok el az alábbi szabályokat és levitra tudnivalókat, mert aki nem tartja be őket, azt kizárhatjuk a versenyből! Köszönjük!

A 2013-as tavaszi Holdfény Conon rendezünk egy rizsszemfestőversenyt, ahol összemérhetitek ügyességeteket és kreativitásotokat!

Most tavasszal rizsszemfestő versenyt rendezünk, amire kizárólag a helyszínen lehet jelentkezni. A verseny eredményeit még aznap kihirdetjük. A helyezéseket csak az eredményhirdetésen közöljük, nem áruljuk el előre, de azután az eredménylista levitra online az interneten is megtalálható lesz. A bayer levitra verseny alkotásait háromfős zsűri bírálja el. A versenyben megadott

számú szót kell rizsszemekre felrajzolni/írni(kb. 50-60 különböző hosszúságú szó) a lehető legrövidebb idő alatt (maximum 2 óra), minél olvashatóbban. Figyelembe vesszük a pontozásnál, hogy sikerült-e minden szót felírnia a versenyzőnek, mennyi idő alatt teljesítette mindezt, illetve a szavak olvashatóságát és levitra díszítettségét. Az alkotáshoz tust, fogpiszkálót, illetve filctollat korlátozott számban biztosítunk, de dolgozhattok bármilyen általatok hozott eszközzel, ennek kreativitását adott esetben külön generic viagra names értékeljük! Ha bármilyen kérdésetek van, keressetek minket bátran az esemény Facebook oldalán https://www.facebook.com/events/388865601195870/?ref=ts&fref=ts vagy emailben: expressyourself@holdfenycon.hu!

Tags:
, , ,
Nincs hozzászólás

Hozzászolások lezárva.