Mitől egyedi egy Tesco munka?

Tesco munka

Egyre több pozitív referenciát hallani a Tesco munkák kapcsán, sőt az álláshirdetések között is meglepően vonzó ajánlatokat látni. Sokakban felmerül a kérdés, hogy mitől ennyire különleges egy Tesco munka, illetve miben más, mint hasonló kereskedelmi munkakörök? Ezekre a kérdésekre igyekszünk választ adni a következő összefoglalásban:

  1. Bizalom a pályakezdők felé

Míg a legtöbb állásajánlat elutasítja vagy hátrányosan kezeli a pályakezdőket, a Tesco munkára jellemző, hogy nagyobb bizalmat előlegez meg a megszokottnál, illetve kimondottan igyekszik támogatni a munkába állás folyamatát.

  1. Mentor szerepvállalás

Az előbbi pozitívummal összefüggésbe hozható, hogy egy Tesco munka nem csupán egy alkalmi és személytelen „projektet” jelent, hanem egy hosszú távú karrier-lehetőséget is kínál. Ennek során a menedzserek személyre szabottan mentorálják az alkalmazottaikat, szem előtt tartva a képességeiket és a fejlődési potenciáljukat.

  1. Méltányos javadalmazás

A Tesco munkák már az alapbér tekintetében is nagyvonalúak, hiszen tudják, hogy ez kiváló teljesítményre ösztönzi a munkavállalókat. Emellett átlagon felüli mértékben biztosítanak béren felüli juttatásokat: cafeteria, egészségügyi szolgáltatások, biztosítások. Természetesen vannak bónusz-kifizetések és prémium jellegű honorálások is. Az alkalmazottak megbecsülése rendkívül fontos a Tesco vállalatnak, ahogyan az is, hogy szeressék a munkájukat.

  1. Humánus munkarend

A Tesco munka persze sok teendővel és sűrű beosztással jár, ugyanakkor a vezetők azért igyekeznek olyan munkarendet megállapítani, amely tiszteletben tartja a dolgozók teherbírását és magánéletét. A túlórázás nem jellemző, az éjszakai műszak szabadon választható, a szabadság maximális kihasználását pedig egyértelműen támogatja a cég, mivel tudja, hogy mennyire fontos a rekreáció.

Related Post

székhelyszolgáltatás, hölgyek

A székhelyszolgáltatás pozitív hozadékai

A kereskedelmi ingatlanpiac legújabb trendje a székhelyszolgáltatás egy harmadik féltől származó megoldás a növekvő munkaterület fenntartására, a hagyományos bérelt terület korlátai nélkül.