HoldfényCON | Üdvözlünk!
Szeretettel köszöntünk Mindenkit a HoldfényCon Galériájában, ahol kedvetekre böngészhettek a sok sok kép között.
holdfenycon, cosplayer, playit
5143
page-template-default,page,page-id-5143,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden,vertical_menu_hidden_with_logo, vertical_menu_width_260,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Üdvözlünk mindenkit!

Szeretettel köszöntünk Mindenkit a HoldfényCon Galériájában, ahol kedvetekre böngészhettek a sok sok kép között.

Az első HolfényConra 2010 januárjában került sor a királyok városában, Székesfehérváron.
A kezdeti siker után egy nagyobb, immáron Budapesti helyszín után kellett nézni, így esett a választás a SYMA csarnokra. Ezen a helyszínen került először meghirdetésre az Eurocosplay, melynek nyertese Londonban képviselhette hazánkat az európai döntőn.
A rendezvény sikerének könyvelhető el az is, hogy évek után ismét sikerült a fantasy és a sci-fi rajongók számára is színvonalas találkozót szervezni.

A 2010-es karácsonyi rendezvényünk az MKSZ-el és a Mondoval közösen a Millenárison került megrendezésre, immáron több mint 2500 látogatóval. Az ezzel a helyszínnel szerzett kedvező tapasztalattok ösztönöztek minket arra, hogy a 2011-es két napos rendezvényünknek ismét a Millenáris adjon otthont. A nyári fergeteg után, melyen szintén 2500 látogatót számlálhattunk, a téli rendezvény volt a hab a tortán, melyet a Budapest Game Show örökösével, a PlayIT!-el együtt rendezhettünk. 5000 anime és játékkedvelő jött el hozzánk, hogy eltöltsön egy szórakoztató napot a Millenárison.
Majd 2012 áprilisában is megrendeztük a HoldfényCon és PlayIT közösét, ami ismét nagy sikert aratott… 2012 novemberében ismét új programokkal várt titeket a HoldfényCon, ahol egy hétvége alatt több mint 6000 ember fordult meg.

A 2013-as év is hasonló sikerekkel gazdagodott, tavaszi rendezvényünkön díszvendégként járt nálunk Finn Jones a Trónok Harca Virág Lovagja, persze ő mellette sok sok programmal, előadóval és külföldi cosplayerekkel vártuk az érdeklődőket.

www.facebook.com/holdfenyteam/posts/1639920606070792 ... még többkevesebb

Sziasztok! A mai naptól, nálunk is megvásárolhatjátok jegyeiteket az Őszi Mondoconra! További infót a rendezvényről a hivatalos esemény oldalán találhattok: www.facebook.com/eve...

Megtekintés a Facebookon

www.facebook.com/holdfenyteam/posts/1624566427606210 ... még többkevesebb

Mindenkit szeretettel ,és rengeteg kedvezményes termékkel várunk most hétvégén a MineShow rendezvényen kihelyzett standunknál !

Megtekintés a Facebookon

HoldfényCon megosztotta Geek Corner by Holdfény Team bejegyzését — büszke. ... még többkevesebb

Sziasztok! Örömmel jelentjük, hogy megnyitott a legùjabb standunk a Campona bevásárlòközpontban, az emeleten, a Cinema City előtt! Várunk szeretettel minden kedves vásárlòt! 🙂 #geekcorn...

Megtekintés a Facebookon

HoldfényCon megosztotta PlayIT fényképét. ... még többkevesebb

Ne feledjétek, mindössze egy Mastercard kuponra van szükségetek ahhoz, hogy részt vehessetek egy exkluzív Game of Thrones előadáson! Kuponletöltés és részletek: bit.ly/2omMNCc #pla...

Megtekintés a Facebookon