HoldfényCON | Üdvözlünk!
Szeretettel köszöntünk Mindenkit a HoldfényCon Galériájában, ahol kedvetekre böngészhettek a sok sok kép között.
holdfenycon, cosplayer, playit
5143
page-template-default,page,page-id-5143,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden,vertical_menu_hidden_with_logo, vertical_menu_width_260,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Üdvözlünk mindenkit!

Szeretettel köszöntünk Mindenkit a HoldfényCon Galériájában, ahol kedvetekre böngészhettek a sok sok kép között.

Az első HolfényConra 2010 januárjában került sor a királyok városában, Székesfehérváron.
A kezdeti siker után egy nagyobb, immáron Budapesti helyszín után kellett nézni, így esett a választás a SYMA csarnokra. Ezen a helyszínen került először meghirdetésre az Eurocosplay, melynek nyertese Londonban képviselhette hazánkat az európai döntőn.
A rendezvény sikerének könyvelhető el az is, hogy évek után ismét sikerült a fantasy és a sci-fi rajongók számára is színvonalas találkozót szervezni.

A 2010-es karácsonyi rendezvényünk az MKSZ-el és a Mondoval közösen a Millenárison került megrendezésre, immáron több mint 2500 látogatóval. Az ezzel a helyszínnel szerzett kedvező tapasztalattok ösztönöztek minket arra, hogy a 2011-es két napos rendezvényünknek ismét a Millenáris adjon otthont. A nyári fergeteg után, melyen szintén 2500 látogatót számlálhattunk, a téli rendezvény volt a hab a tortán, melyet a Budapest Game Show örökösével, a PlayIT!-el együtt rendezhettünk. 5000 anime és játékkedvelő jött el hozzánk, hogy eltöltsön egy szórakoztató napot a Millenárison.
Majd 2012 áprilisában is megrendeztük a HoldfényCon és PlayIT közösét, ami ismét nagy sikert aratott… 2012 novemberében ismét új programokkal várt titeket a HoldfényCon, ahol egy hétvége alatt több mint 6000 ember fordult meg.

A 2013-as év is hasonló sikerekkel gazdagodott, tavaszi rendezvényünkön díszvendégként járt nálunk Finn Jones a Trónok Harca Virág Lovagja, persze ő mellette sok sok programmal, előadóval és külföldi cosplayerekkel vártuk az érdeklődőket.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Unsupported get request. Object with ID 'holdfenycon' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api
Type: GraphMethodException
Code: 100
Subcode: 33
Please refer to our Error Message Reference.