A Wellaton hajfesték gyerekjátékká teszi az otthoni hajfestést

Wellaton hajfesték, lány

Külső megjelenésünk és a rólunk keltett első benyomás alapeleme frizuránk állapota. Éppen ezért a hajápolás minden igényes nő és férfi szemében kiemelt szereppel kell, hogy bírjon.

A megfelelő hajápoló termékek kiválasztásán és hajszálaink szerkezetépítése mellett fontos, hogy a hozzánk illő hajszínt is gondosan válasszuk ki és ennek megfelelően rendszeresen színezzük azt. Ebben pedig nagyszerű segítségünkre válik a Wellaton hajfesték, amivel bármikor könnyedén élénk színt, gyönyörű ragyogást és teljesen tökéletes őszfedést érhetünk el.

A Wellaton hajfestékek B5 provitaminos összetételüknek köszönhetően táplálják és hidratálják a hajat. Emellett természetes hatásúak, egészségessé és selymes tapintásúvá teszik a hajat. Ráadásul rendkívül széles színskálában érhetőek el, így mindenki megtalálhatja a számára ideális árnyalatot.

A Wellaton hajfesték másik legnagyobb előnye, hogy könnyű alkalmazni, akár otthonunkban is elérhetjük segítségével a tökéletes „szalon-hatást”, mintha csak frissen a fodrász székéből álltunk volna fel. A Wellaton hajfestékek használatához mindössze pár eszközre van szükségünk, melyeket bármelyik drogériában vagy fodrász kelléküzletben beszerezhetünk kedvező áron:

  • hajfesték
  • fésű
  • hajfestő ecset
  • tükör
  • vékony védőkesztyű a kezekre

A felvitelt megelőzően a hajfestéket keverjük össze a színelőhívó folyadékkal, majd haladjunk tincsenként. Ha végzett, hagyja hatni 30 percig, majd öblítse le meleg vízzel. A tökéletes eredményért használja végül a festékhez járó pakolást is.

Ha bizonytalanok lennénk, hogy melyik színárnyalat a legmegfelelőbb számunkra, kérjük ki fodrászunk véleményét, és a Wellaton hajfesték egész biztosan nem fog csalódást okozni.

Related Post

fürdősó

Milyen gyógynövényeket használnak a fürdősók esetében?

A hétköznapi életben fel-felbukkanó stresszt és a rohangálásból fakadó állandó űzöttséget le lehet küzdeni azzal, ha havi 1-2 alkalommal a leghosszabb napok után bevetjük magunkat egy kád forró vízbe, melybe