Pénztárcabarát roló ötletek

roló a plázában

Aki bármikor is foglalkozott már egy ház vagy lakás berendezésével, az tudja, hogy a különböző élethelyzetek néha érdekes és nem várt kihívások elé állítják az embert.

Rendkívüli élvezetet okoz például, ha kertes házunk lehet, és az erkélyajtón keresztül egyszerűen csak kisétálunk a kertbe egy szép nyári napon. Igen, ez valóban csodás élmény, de amikor ugyanezen az erkélyajtón keresztül a déli vagy délutáni napsütés teljes erejével besüt, mi pedig pihegünk a 40 fokos otthonunkban, az kevésbé örvendetes. Erre persze nem az a megoldás, hogy egy sötét zugba költözünk, hisz nem kell a gyereket a kád vízzel együtt kiönteni.

A sötétítő függöny nem praktikus egy ilyen helyre, de a roló szép és pénztárcakímélő megoldást jelent ekkora felület árnyékolására is. Előnye, hogy sokféle színben kapható és többféle típusból is választhatunk kedvünkre. Van olyan roló, amit egyszerű tépőzár segítségével rögzíthetünk fel a felületre, de ha stabilabb tartásra vágyunk, léteznek felfúrható darabok is, amelyek magán a nyílászáró keretén vagy akár a falon is rögzíthetőek.

Ez utóbbi megoldás akkor javallott, ha az erkélyajtó fix szárnyáról van szó, és nem szoktuk kinyitni. A rolónak a működtetése rendkívül egyszerű, egy gyöngylánc segítségével könnyedén fel- és lehúzható. Így, ha eddig nem oldódott meg az erkélyajtónk vagy ablakaink árnyékolása, és nem szeretnénk százezreket költeni erre, a roló rendkívül kedvező megoldást jelent e tekintetben.

Related Post

vízálló laminált padló

Vízálló laminált padló – trendi választás a fürdőszobába

A fürdőszoba tervezése során a padlóburkolat kiválasztása különösen fontos lépés, hiszen a helyiség magas nedvességtartalma és az esetleges vízkiömlések különleges követelményeket támasztanak a padlóval szemben. A vízálló laminált padló azoknak,

luxus bejárati ajtó

A bejárati ajtó szerepe társasházakban

Társasházakban, lakóparkokban az építménynek ugyan van egy stílusa, de ez nem egy-egy lakó egyéni stílusát fogja jelenteni, hanem magának az épületnek az adottságait.

napvitorla

Napvitorla a vendéglátóiparban

A vendéglátóipar egyik legnagyobb kihívása, hogy a vendégek számára kellemes és kényelmes környezetet biztosítson, különösen a szabadtéri területeken. A napvitorlák ebben a kontextusban kulcsszerepet játszanak, mivel nemcsak árnyékot nyújtanak, hanem