Milyenek a műfű árak a különböző kategóriákban

műfű árak, Converse cipő a műfűben

A műfű kültéri használatban vált ismertté, de ma már nem csak ezeken a platformokon szeretjük őket végnélkül, hanem beltérben is, teraszokon, lakásokban, fürdőszobákban is használatba kerül sok helyen. Sokan érdeklődnek azonban afelől, hogy milyen műfű árakkal kell ma számolni a piacon, mennyibe kerül egy kert, avagy egy kisebb falrész borítása?

A műfű egészen alacsony áron is megszerezhető már, de ez persze jelent is egyfajta minőségbeli kifogásolhatóságot is. Bár ilyen esetben a műfű árak alacsonyak, tehát olyan 5000 forint per négyzetméter körül már kaphatóak, de már messziről is szembetűnő, hogy nem igaziak ezek a darabok, rikitiki zöld színük van, iszonytató textúrájuk.

Eggyel jobb minőség és eggyel magasabb műfű árak esetén viszont már 8000-10000 forintos négyzetméteráron kaphatunk szép megjelenésű műfüveket. Ezek a műfű árak közepesnek számítanak, mivel van egy 10000-13000 forintos árkategória is. Ebbe a közepes kategória eső darabok kellemesebb, puhább tapintásúak, természetesebb a színük is.Emelheti a műfű árakat mondjuk az, ha extra strapabíró fű kell, ha cél, hogy akkor is tartósan szép legyen a műfű, ha rugják, kaparják, harapják. De például a kisállatok esetén arra is figyelni kell, hogy ha belehempereg a pici ne sértse meg a szemét. Az ilyen műfüvek már a 10000-13000 forintba is kerülhetnek négyzetméterenként. Itt is számíthatunk a szépen színezett szálakra, melyek nagyon hajaznak az igazi gyeptéglákra, a változó színű fűszálakkal, ezek is hosszúéletű darabok, melyek akár 10 évig is díszítik majd a helyet, ahova lehelyeztük őket.

Related Post

műfüves udvar részlet

A magas műfű árak megtérülnek

Amikor először tévedünk egy műfüveket forgalmazó webáruház oldalára, sokkoló műfű árakkal találkozhatunk, érdemes tehát egy kicsit mögé nézni, hogy reális képet kapjunk az elérhető termékekkel kapcsolatban.

műfű, gyep luxus ház előtt

Kinek érdemes műfüvet választania?

Amikor egy lakás felújításánál eljutunk a kert berendezéséhez, átalakításához, gyepesítéséhez, akkor már tényleg az utolsó simításoknál tartunk. Attól függően pedig, hogy mennyi időnk, affinitásunk és kedvünk lesz a kert gondozásához

műanyag ablak szalonban

A műanyag ablak tisztításának megfelelő lépései

Van egy helyes és helytelen módszer mindenre, még akkor is, ha a műanyag ablak tisztítása a téma. Íme néhány nem túl nyilvánvaló tipp, amelyek segítségével a nyílászárók tisztítása biztonságosabb, hatékonyabb