Milyenek a műfű árak a különböző kategóriákban

műfű árak, Converse cipő a műfűben

A műfű kültéri használatban vált ismertté, de ma már nem csak ezeken a platformokon szeretjük őket végnélkül, hanem beltérben is, teraszokon, lakásokban, fürdőszobákban is használatba kerül sok helyen. Sokan érdeklődnek azonban afelől, hogy milyen műfű árakkal kell ma számolni a piacon, mennyibe kerül egy kert, avagy egy kisebb falrész borítása?

A műfű egészen alacsony áron is megszerezhető már, de ez persze jelent is egyfajta minőségbeli kifogásolhatóságot is. Bár ilyen esetben a műfű árak alacsonyak, tehát olyan 5000 forint per négyzetméter körül már kaphatóak, de már messziről is szembetűnő, hogy nem igaziak ezek a darabok, rikitiki zöld színük van, iszonytató textúrájuk.

Eggyel jobb minőség és eggyel magasabb műfű árak esetén viszont már 8000-10000 forintos négyzetméteráron kaphatunk szép megjelenésű műfüveket. Ezek a műfű árak közepesnek számítanak, mivel van egy 10000-13000 forintos árkategória is. Ebbe a közepes kategória eső darabok kellemesebb, puhább tapintásúak, természetesebb a színük is.Emelheti a műfű árakat mondjuk az, ha extra strapabíró fű kell, ha cél, hogy akkor is tartósan szép legyen a műfű, ha rugják, kaparják, harapják. De például a kisállatok esetén arra is figyelni kell, hogy ha belehempereg a pici ne sértse meg a szemét. Az ilyen műfüvek már a 10000-13000 forintba is kerülhetnek négyzetméterenként. Itt is számíthatunk a szépen színezett szálakra, melyek nagyon hajaznak az igazi gyeptéglákra, a változó színű fűszálakkal, ezek is hosszúéletű darabok, melyek akár 10 évig is díszítik majd a helyet, ahova lehelyeztük őket.

Related Post

műfű, gyep luxus ház előtt

Kinek érdemes műfüvet választania?

Amikor egy lakás felújításánál eljutunk a kert berendezéséhez, átalakításához, gyepesítéséhez, akkor már tényleg az utolsó simításoknál tartunk. Attól függően pedig, hogy mennyi időnk, affinitásunk és kedvünk lesz a kert gondozásához

műanyag ablak szalonban

A műanyag ablak tisztításának megfelelő lépései

Van egy helyes és helytelen módszer mindenre, még akkor is, ha a műanyag ablak tisztítása a téma. Íme néhány nem túl nyilvánvaló tipp, amelyek segítségével a nyílászárók tisztítása biztonságosabb, hatékonyabb

számítógépasztal és számítógép

Életmentő számítógépasztal a home office számára

Nehéz elképzelni, hogy egy olyan egyszerű, egyáltalán nem különös dolog, mint egy számítógépasztal, amely életmentő hatású lehet egy ember életében.