OneFootball applikáció

futball stadion

Világszerte 85 millió aktív felhasználóval a OneFootball a legnépszerűbb digitális média platform a fiatal futballrajongók számára. A 2008-ban alapított és a világ első 1000 alkalmazásának egyike az Apple App Store-ban hosszú utat tett meg annak érdekében, hogy felhasználóik számára a legjobb, személyre szabott digitális foci élményt nyújthassák.

Eredmények, hírek, transzfer pletykák, élő közvetítés, a meccs kiemelései, videó lehetőségek és még sok más! A „first-mobile” futballrajongók új generációját mindennel ellátják, amire szükség van ahhoz, hogy naprakészek legyenek a rajongók ebben a gyönyörű játékban.

Élő futball kéznél – csak néhány kattintással érhetik el a hozzáférést! Innovatív pay-per-view vagy free-to-air terjesztési partnerségek révén a főbb jogtulajdonosokkal, mint például a Sky Deutschland vagy az Eleven Sports, rugalmas és kényelmes módszert kínálnak élő foci megtekintésére közvetlenül az alkalmazásukban.

A hat nyelven működő, éjjel-nappal nyitva tartó hírszobával, világszerte több mint 200 tartalmi partnerből álló hálózattal a OneFootball páratlan lefedettséget nyújt a globális játékról. Berlini központuk főállású szerkesztői New York, Mexikóváros és São Paulo munkatársai mellett dolgoznak a futball leggyorsabb hírenek elkészítésében és továbbításában.

Több mint 60 millióan nézik, kedvelik, kommentálják és foglalkoznak a OneFootball Studios által készített tartalommal. A OneFootball Studios mind a OneFootball alkalmazásban, mind a legfontosabb közösségi platformokon, például a YouTube-on, a Facebookon, az Instagramon és a Snapchaten négy nyelven ötvözi a híreket és a szórakozást, hogy a felhasználók, az előfizetők és a követők számos vonzó formátumot és műsort hozzanak létre.

Egy magasan képzett ügyvezetői csapat vezeti őket, nagy tapasztalattal a nemzetközi sport-, tech- és médiaiparban. Világos jövőképük van, és tudják, mi kell a következő szint eléréséhez.

Related Post

szabadtéri edzőgépek srác és lány

Szabadtéri edzőgépek a modern parkok berendezési tárgyai és edzéstervünk legjobb kiegészítői

Ha életmódot szeretnénk váltani, akkor nem elég az, ha csak az étkezési szokásainkat változtatjuk meg, hanem a mozgáshoz, a testedzéshez való viszonyulásunkat is át kell alakítanunk majd, például a szabadtéri