Szerver bérlés profiktól

szerver bérlés és laptop asztalon

Nagyobb céget vezetünk, amely folyamatosan nagy adatmennyiséggel dolgozik online. Ezért szükségünk volt szerver bérlés végett egy megbízható tárhelyszolgáltatóra, hogy napirenden tartsuk az állományt, és fejlesszük weboldalunkat. A Tárhely.Eu szerver bérlés szolgáltatását vettük igénybe, mivel a referenciájuk minket meggyőzött.

A bérlés által kaptunk egy olyan szervergépet, amit csakis mi használhatunk. Magát a fizikai szervert pedig a cég üzemelteti magas biztonsággal a saját szerverhelységükben, folyamatos internet kapcsolattal, és teljes szerver hostinggal. Nagy örömünkre szolgált a különféle elemekkel kibővített szolgáltatáscsomag. Mielőtt igényeltük a szerver bérlést, létrehozták és telepítették a saját WordPress alapú weboldalunkat, amellyel megspóroltunk minden felesleges többletidőt, majd a belépéskor már rögtön tudtuk használni az oldalt.

Emellett a szolgáltató gondoskodik a bővítménycsomagokról is, amelyeknek köszönhetően minden, a cégünk által kedvelt vagy fontos plugint fel tudtunk tenni azonnal. Különösen tetszett, hogy a tárhely csomagok nagyon sok rendszerrel kompatibilisek, így sok cég informatikai rendszere igénybe tudja venni, emellett sok száz tartalomkezelővel, blogmotorral, CRM-mel, és egyéb rendszerrel is összehangolhatók.

A szerver bérlés ezenkívül 30 napos próbaidővel indult, ezalatt bármikor dönthettünk úgy, hogy lemondjuk a szolgáltatást, de erre nem volt szükség, mert nagyon meg vagyunk elégedve. Mi az ötféle csomag közül a Business Plust választottuk a nekünk elegendő kapacitás miatt, de mindegyik csomag ideális lehet. Szerver bérléshez bátran ajánljuk a szolgáltatót, ami egyébként az ország legnagyobb tárhelyszolgáltatójaként is elismert idén.

Related Post

iPhone szerviz

Az Ionic iPhone szerviz kiváló választás

A mobiltelefonok mindennapi életünk szerves részévé váltak, és amikor egy iPhone meghibásodik vagy sérül, az a mindennapi tevékenységek és kapcsolattartás szempontjából is jelentős problémát jelenthet. Az Ionic iPhone szerviz olyan