árvíz

A felmelegedő városokban több eső is előfordulhat

Atlanta, 2009 szeptemberében esős volt. Nagyon-nagyon esős. Napokig ömlött a víz az égből. Egy 24 órás áradat során több mint 53 centiméter (21 hüvelyk) eső esett.cÁltalában az eső ereszcsatornákba mossa le a város burkolatát. Ezek az ereszcsatornák viharos áradathoz vezetnek. A viharcsatornáknak pedig a csöveken keresztül kell vezetniük a vizet a helyi folyókba és patakokba. De 2009-ben a lefolyók nem voltak elég nagyok.

műanyag ablak szalonban

A műanyag ablak tisztításának megfelelő lépései

Van egy helyes és helytelen módszer mindenre, még akkor is, ha a műanyag ablak tisztítása a téma. Íme néhány nem túl nyilvánvaló tipp, amelyek segítségével a nyílászárók tisztítása biztonságosabb, hatékonyabb...
hinta, kislány és apja

A hinta használata, mint hobbi és nem csak gyerekeknek való szórakozás

A kert a szabadság szimbóluma számos irodalmi alkotásban is, főleg az olyan romantikus regényekben, mint mondjuk Victor Hugo-tól a Nyomorultak, vagy mondjuk Jókai Mórtól az Aranyember. Megjelenik ezekben a művekben és az olvasó mindig egy végtelenül otthonos, harmonikus környezetben találja magát. Valahol mélyen erre vágyunk mindannyian, nem? Egy kis Édenkertre.