műfű árak, Converse cipő a műfűben

Milyenek a műfű árak a különböző kategóriákban

A műfű kültéri használatban vált ismertté, de ma már nem csak ezeken a platformokon szeretjük őket végnélkül, hanem beltérben is, teraszokon, lakásokban, fürdőszobákban is használatba kerül sok helyen. Sokan érdeklődnek azonban afelől, hogy milyen műfű árakkal kell ma számolni a piacon, mennyibe kerül egy kert, avagy egy kisebb falrész borítása?

futball stadion

OneFootball applikáció

Világszerte 85 millió aktív felhasználóval a OneFootball a legnépszerűbb digitális média platform a fiatal futballrajongók számára. A 2008-ban alapított és a világ első 1000 alkalmazásának egyike az Apple App Store-ban hosszú utat tett meg annak érdekében, hogy felhasználóik számára a legjobb, személyre szabott digitális foci élményt nyújthassák.

lovak Bécsben

“Vienna Comix” Comic börze

Bécsben került megrendezésre egy rendhagyó Comic börze a “Vienna Comix”. Miért volt rendhagyó? Abban az évben fő témakörnek a szervezők a Star Wars univerzumát választották. És extra csalogatóként, azzal lepték meg a börze látogatóit, hogy a Star Wars univerzumából lévő, jelmezes karakterekkel színesítették az eseményt.

mikrofon

Külföldi cosplayes sztárvendégek: Mogu és Nikita

Vendégeink között köszönthettük az olasz származású Mogu-t, akivel szintén találkozhattatok a HoldfényCon-on! Mogu, azaz valódi nevén Gabriella. A beceneve az első cosplaye után jött, amelyet a Napoli ComiCon-on (azaz a nápolyi rendezvényen) vett fel, mint Moogle a Final Fantasy című játékból (olasz verzióban a karaktert Moguri-nak hívják). Ez a játék volt az, amely már gyerekkora óta „kockává” tette őt.